Maak nu een afspraak

010 - 222 97 97
telefoon icon telefoon icon plus icon

Betalingen en facturen

Bekijk hier alle informatie over de betalingen en facturen bij Tjan Tandheelkunde. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen via onze contactpagina

Betalingen en facturen

Bij Tjan Tandheelkunde focussen wij ons het liefst geheel op u en uw behandeling(en), en niet op financiële administratie. Betalingen en facturen worden hierdoor afgehandeld door het factoring bedrijf Infomedics. Zij zorgen ervoor dat de nota eerst opgestuurd wordt naar uw zorgverzekeraar, waardoor u na een behandeling niet direct hoeft te betalen. Vervolgens ontvangt u alleen een (rest)nota voor kosten die niet bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden.

Op Infomedics kunt u zich aanmelden met uw debiteurnummer (staat rechtsboven aangegeven op de nota) om zaken rond uw nota zelf te regelen, zoals het uitstel van betaling aanvragen, een betalingsregeling treffen of uw adresgegevens wijzigen.

Belangrijke informatie

Gaat u binnenkort verhuizen? Wij verzoeken u om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons, Infomedics en uw zorgverzekeraar. Daarnaast is het van belang dat u zich aan de betalingstermijn vermeld op de nota houdt. Het factoring bedrijf Infomedics is wettelijk gerechtigd de nodige maatregelen te nemen om het openstaande bedrag te incasseren. Let op: de betalingstermijn van 30 dagen is altijd bindend. Na het eventueel versturen van een herinnering en aanmaning worden incassokosten conform de staffel Buitengerechtelijke Incassokosten in rekening gebracht. Deze bedragen minimaal € 40,00 plus de wettelijke consumentenrente. Verdere betalingsvoorwaarden en informatie over incassokosten vindt u hier

Contact

Heeft u vragen over een ontvangen rekening? Of denkt u dat u niet in staat bent om een nota op tijd te betalen? Neem dan direct telefonisch contact op met Infomedics via 036-2031900.