Maak nu een afspraak

010 - 222 97 97
telefoon icon telefoon icon plus icon

Onze praktijk

Wij verwelkomen u graag in onze gezinspraktijk gevestigd in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Nesselande.

Onze praktijk

Wij verwelkomen u graag in onze praktijken, gevestigd in Capelle en Nesselande. Tjan Tandheelkunde is een gezinsvriendelijke praktijk, bestaande uit een hecht team van ervaren specialisten. In onze praktijk staat het leveren van kwaliteit voorop. Ons team van diverse specialisten geeft u dan ook graag een deskundig advies. Wij volgen de nieuwste technologiën en behandelmethoden op de voet, waarmee wij vooruitstrevend zijn in onze behandelingen. Dit onderscheidt ons van andere praktijken.

Wij vinden de lange termijn mondgezondheid van de individuele patiënt ontzettend belangrijk. Daarom geven wij te allen tijde eerst een persoonlijk behandelplan, waarna ook de risico's en eventuele kosten met u worden doorgenomen. Samen werken wij aan een gezond gebit, waar u uw leven lang plezier van kunt hebben. 

Waarom Tjan Tandheelkunde?

De keuze voor een geschikte tandarts kan soms best lastig zijn. Wanneer u kiest voor Tjan tandheelkunde profiteert u van verschillende voordelen:

  • Moderne gezinspraktijk
  • Begrip voor angst; Wij nemen voor iedere patiënt de tijd
  • Wij hebben een hecht team van specialisten
  • Professionele en vriendelijke sfeer
  • Geen wachtlijsten
  • Voorrang bij pijnklachten
  • Behandeling naar uw wensen

Vanzelfsprekend staan dan ook uw wensen voorop. Dit, omdat uw gebit een ontzettend waardevol bezit is, waar u uw hele leven lang tevreden mee moet zijn. In onze supermoderne gezinspraktijk is dan ook iedereen welkom, en behandelen wij een ieder op dezelfde manier. 

Het team

Tandarts

Richard H.L. Tjan, BIG 79062263802, Ivy, Nechama

Assistente

Diane, Shiva

Mondhygiëniste

Blizz, Katinka, Muberra, Ouijdan

Paro-preventieassistente

Léonie

Receptie

Janiene, Santina, Simone

Tandtechnicus

Venrooij

Vanaf 4 juli komt tandarts Nechama de Keyzer ons team versterken. Zij gaat de dinsdagen werken op locatie Brandingdijk.

Bereikbaarheid

Beide praktijken zijn zowel met het OV als met de auto gemakkelijk te bereiken. Rondom onze praktijken is er voldoende parkeergelegenheid. 

Tjan Tandheelkunde Capelle

Wanneer u met het OV reist kunt u uitstappen bij Treinstation Capelle Schollevaar, waarna u binnen 800 meter lopen de praktijk bereikt. 

Tjan Tandheelkunde Nesselande

Wanneer u met het OV reist kunt u uitstappen bij metrostation Nesselande, waarna u binnen 10-15 minuten de praktijk bereikt. 

Bereikbaarheid

Met de auto

Indien u per auto komt, stelt u de navigatie-instelling in op “ Brandingdijk 158″. Hier treft u voldoende parkeergelegenheid aan.

Met het OV

De praktijk is op loopafstand van metrostation Nesselande.

Met de auto

Indien u per auto komt, stelt u de navigatie-instelling in op “Voltairetuin 2″. Hier treft u voldoende parkeergelegenheid aan.

Met het OV

De praktijk is op loopafstand van Treinstation Capelle Schollevaar.