Maak nu een afspraak

010 - 222 97 97
telefoon icon telefoon icon plus icon

Tanden Bleken

Voor een stralend witte glimlach

tanden bleken

Tanden bleken

Een stralend wit gebit straalt zelfvertrouwen uit, waardoor mensen vaker durven te lachen. En laat dat nou precies onze bedoeling zijn! Wilt u ook een mooi, wit gebit met een stralende glimlach? Dan heten we u bij Tjan Tandheelkunde graag van harte welkom!

Vaak kijkt men eerst naar de ogen, en vervolgens naar het gebit. Een mooie glimlach is daarom ook voor veel mensen belangrijk. Wij begrijpen daarentegen dat niet iedereen met plezier uitkijkt naar een bezoek aan de tandarts. Daarom bieden wij bij Tjan Tandheelkunde graag de mogelijkheid aan om thuis uw tanden te bleken! Iedereen verdient namelijk een mooie, stralende glimlach.

 Verkleuring van uw tanden

Door de jaren heen zullen uw tanden en kiezen verkleuren door de verschillende kleurstoffen die zij opnemen. Het nuttigen van producten met veel kleurstoffen zoals sigaretten, thee, koffie en rode wijn, is niet erg bevorderlijk voor het behouden van een wit gebit. Door deze externe kleurstoffen zullen uw tanden naarmate u ouder wordt, gaan verkleuren. Naast de invloed van externe kleurstoffen is het ook mogelijk dat uw tanden of kiezen van binnenuit verkleuren. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van een ongeluk, tandbederf of medicijngebruik. De verkleuring van uw tanden is wellicht onvermijdbaar, maar bij Tjan Tandheelkunde helpen we u graag de verkleuring tegen te gaan. U kunt dit uiteraard ook zelf doen door uw tanden thuis te bleken.

Een stralend, witte lach

Wilt u thuis uw tanden bleken? Dan kunt u terecht bij Tjan Tandheelkunde. Samen nemen wij alle stappen van het bleekproces door. Vervolgens maken wij een bitje dat precies aansluit op uw gebit en krijgt u de bleekbenodigdheden mee naar huis. U kunt de behandeling gemakkelijk en geheel veilig zelf thuis uitvoeren. Aan het einde van de behandeling zijn uw tanden enkele tinten lichter. Heeft u vragen over deze behandeling? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze praktijk. Ons team staat graag voor u klaar. 

Wilt u thuis uw tanden bleken? Maak snel een afspraak! Wij laten u weer stralen met een mooie glimlach.