Maak nu een afspraak

010 - 222 97 97
telefoon icon telefoon icon plus icon

QuickSleeper

Voor een pijnloze en snelwerkende verdoving!

quicksleeper

Quicksleeper

Heeft uw kind binnenkort een verdoving nodig voor een behandeling bij ons en ziet hij of zij hier tegenop? Of vindt u zelf verdovingen vaak eng, pijnlijk of spannend? Met de QuickSleeper is deze angst verleden tijd. Door middel van een nieuwe technologie op het gebied van anesthesie, is het plaatsen van deze verdoving minder pijnlijk. De verdoving werkt altijd en het pijnlijke gevoel is weg!

Hoe werkt de QuickSleeper?

De QuickSleeper kunt u zien als een computergestuurde verdoving. Deze wordt direct in het kaakbot aangebracht. Allereerst wordt er middels een ultradun naaldje een voorverdoving aangebracht. Dit naaldje boort een klein gaatje waar vervolgens de echte verdoving zal worden geplaatst. Deze kleine voorverdoving zorgt ervoor dat de ‘echte’ verdoving nagenoeg pijnloos is. De echte verdoving werkt als volgt: druppelsgewijs brengen wij de verdoving in, waarna deze langs de binnenzijde van het kaakbot stroomt. Op deze manier wordt het gebied rond de tandwortels direct verdoofd, waardoor het niet meer nodig is om een prik aan de buitenkant van de mond te geven.

De QuickSleeper werkt ongeveer 30 tot 60 minuten. Dit is in bijna alle gevallen genoeg voor een gehele behandeling. Echter, wanneer de behandeling langer duurt dan de genoemde tijd, kan er eenvoudig een extra verdoving worden ingezet. Deze werkt direct. U hoeft dus nooit meer te wachten tot de verdoving is ingewerkt! 

Verdoving bij kinderen

Een tandartsbezoek is zeker voor kinderen een spannende activiteit. Deze spanning wordt voor veel kinderen verergerd wanneer een behandeling samenvalt met een verdoving. Tevens is de kans op het bijten op de lip of in de wang bij kinderen groter dan bij volwassenen. Doordat de QuickSleeper vanuit de binnenkant verdooft, is de techniek bij uitstek hét meest geschikte middel om kinderen te verdoven.  

Verdoving bij angstige patiënten

Angst voor een tandartsbezoek is niet alleen bij kinderen aanwezig. Veel volwassenen zijn ondanks alle nieuwe technologieën nog angstig voor de tandarts. Deze angst is met name voor de verdovingsprikken. Deze angsten proberen wij waar mogelijk voor u weg te halen, niet alleen door steeds verbeterde technieken toe te passen, maar ook door u met ons hechte team van specialisten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De QuickSleeper is hier een uitstekend voorbeeld van. Tijdens deze rustige en bovenal pijnloze behandeling begeleiden wij u tijdens het plaatsen van de verdoving, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De verdoving van de QuickSleeper werkt direct, waardoor wij snel op de behandeling over kunnen gaan. Hiermee verminderen wij niet alleen de pijn, maar ook de tijd in de stoel. En het aller prettigst? U kunt de praktijk verlaten zonder het nare verdovende gevoel in uw mond!

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden naar de QuickSleeper en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!